Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2008

Κάλεσμα ΓΣ του ΣΥ.ΜΕ.ΦΟΙ.Π.Π.

Ορίστηκε τελικά ΓΣ την Τετάρτη 17/12 στις 14:00 στα ΑΘΕ7 μετά από συνεδρίαση του ΔΣ του συλλόγου τη Δευτέρα 15/12. Από το ΔΣ απουσίαζε ο εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Καλούμε τη σύγκλιση ΓΣ του ΣΥ.ΜΕ.ΦΟΙ.Π.Π. τη Τετάρτη 17/12 στις 14:00 στα ΑΘΕ4.


Θεωρούμε ότι η περίοδος επιβάλει την διενέργεια γενικής συνέλευσης με στόχο την συζήτηση των τρέχουσων εξελίξεων και τη σύνδεση τους με τον διαρκή αγώνα των μεταπτυχιακών για τα δικαιώματα και τα συμφέροντα τους. Εξάλλου είναι δεδομένο ότι μεγάλη μερίδα συναδέλφων έχει συμμετάσχει στις έντονες κινηματικές διαδικασίες αυτού του διαστήματος. Μια γενική συνέλευση σήμερα μπορεί και πρέπει να πάει τη συζήτηση ένα βήμα παραπάνω και να συγκροτήσει τη μάχη ενάντια στην αναδιάρθρωση, τη κυβερνητική πολιτική και τελικά και την ίδια την κυβέρνηση των δολοφόνων.

Εκτιμούμε δε ότι πρέπει να ανοιχθούν οι αντιπαραθέσεις ώστε να βγουν συμπεράσματα για την καλύτερη δυνατή κατανόηση των ίδιων των αιτίων αυτής της αναταραχής αλλά και το τρόπο δράσης. Την ίδια στιγμή εκτιμούμε ότι θα πρέπει να γίνει ανοιχτά και η κριτική τόσο στις φωνές κυβερνητικής στήριξης όσο και στα αριστερά άλοθι που προσφέρει το ΚΚΕ όλες αυτές τις μέρες στη κυβέρνηση.

Θεωρούμε τη Τετάρτη τελική ημερομηνία αφενός γιατί μετά έρχονται οι διακοπές των Χριστουγέννων και αφετέρου γιατί είναι κρίσιμο ο σύλλογος να συμμετάσχει στην απεργιακή κινητοποίηση της Πέμπτης 18/12.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου