Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Πως να οικοδομήσουμε έτσι σύλλογο;;;

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα... Σήμερα Τετάρτη 17/12 είχε οριστεί ΓΣ του ΣΥ.ΜΕ.ΦΟΙ.Π.Π. με στόχο να συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις και να συνδεθεί η διάχυτη κοινωνική εξέγερση με τον αγώνα και του ίδιου του συλλόγου και τελικά...
  • Ο κόσμος δεν ήταν τόσος πολύς αλλά σίγουρα 0.5 μετά την τυπική ώρα εκκίνησης λίγες φορές ήμασταν 30 και παραπάνω. Θεωρούμε ότι θα ερχόταν αν δεν υπήρχε αυτή η μόνιμη κατάρα ότι στους μεταπτυχιακούς οι συνελεύσεις δεν γίνονται...
  • ΠΑΣΠ - ΠΚΣ (καλά η ΔΑΠ ήταν απούσα) πήραν τη πρωτοβουλία και είπαν από κοινού ότι δεν θα γίνει η συνέλευση παρόλο που από τη μεριά μας (και σε συμφωνία με τους συναδέλφους της ΑΡΕΝ) θέσαμε τη πρόταση να ξεκινήσει η διαδικασία εκτιμώντας ότι τελικά θα μαζέψει κόσμο.
Τελικά η πρόταση ΠΑΣΠ-ΠΚΣ πέρασε. Μετά και από μια σύντομη συζήτηση για το αν θα μπει εξ αναβολής (η αγωνιστική ΠΚΣ πρότεινε να μη γίνει η συνέλευση τώρα γιατί οι 30 δεν ήταν αρκετοί αλλά εισηγήθηκε να γίνει εξ αναβολής τη Δευτέρα 22/12 (!!!) και ας είναι και... πέντε!) αποφασίστηκε να οριστεί νέα συνέλευση στις 7/1/2009.

Η δολοφονία του Ν.Τεμπονέρα έγινε στις 9 του Γενάρη. Ο πρώτος κόμβος κινητοποίησης είναι τότε. Αυτή τη φορά να είμαστε στο ύψος των περιστάσεων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου